Laden...

Maatwerk

Mannenzaken op maat

Over stijl valt niet te twisten. Kledingkeuze is belangrijk nom je identiteit te uiten en op belangrijke zakelijke en feestelijke momenten in het leven wil je op je allerbest voor de dag komen. Het is niet voor niets dat de stropdas uit is en het maatpak in.

Bij Albert Mannenzaken ben je aan het juiste adres voor een maatpak of een jasje op maat. En maatwerk ligt tegenwoordig in ieders bereik, de prijsverschillen tussen confectiekleding en maatkleding zijn verwaarloosbaar. Maatwerk heeft diverse voordelen. Zo heeft kleding de perfecte pasvorm doordat het is aangepast op de omvang, jouw taille, borst en schouders.

Maatwerk is smaakwerk. De details zijn daarbij erg belangrijk. Je kiest je eigen voering, knoppen, kraagvilt, stiksel en bijvoorbeeld je eigen naam in de kraag van je jasje. Kortom, je bepaalt zelf hoe de kleding wordt samengesteld.

Een verzorgt uiterlijk is erg belangrijk. Daarom zeggen wij ook als iets niet staat. Eerlijkheid vinden wij erg belangrijk zodat je niet voor gek loopt. We begeleiden je persoonlijk. De winkel is daarop ingericht en de medewerkers zijn deskundig opgeleid. Maar bovenal moet het ook leuk zijn om kleding bij ons te kopen. Midden in de winkel staat een grote chesterfield bank. Lekker om na het passen even bij te komen onder het genot van een kopje koffie.